Vijayawada.kgmHerstel van de transformatorenAnalyse van koolstofgehalte

  • vrijgavetijd:2022-08-15 23:34:27
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:81
  • Korte omschrijving:

    Vijayawada.kgm,lekkage van bout- of buisexterne draadWanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de b

Artikel inhoud

lekkage van bout- of buisexterne draad

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Vijayawada.kgmMet Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Salvaleon de Higuey.) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.


Vijayawada.kgmHerstel van de transformatorenAnalyse van koolstofgehalte



Dry type transformator bedrijf

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Norm voor inspectieDe capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;


Vijayawada.kgmHerstel van de transformatorenAnalyse van koolstofgehalte



Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren,Vijayawada.kgmIsolerende olie van transformatoren van olietype, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketenDe schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert,Vijayawada.kgmTransformer in distributiekamer, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Vijayawada.kgmDe isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen,Vijayawada.kgmVerlies van elektrische transformator, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Vijayawada.kgmOverige productinformatie
  • Hyelia.Kleine lift met drie verdiepingenWaarop moet worden gelet tijdens het gebruik?

    Hyelia.Kleine lift met drie verdiepingenWaarop moet worden gelet tijdens het gebruik?

  • Wichita.Hydraulische druk van de heftafelAnalyseproject

    Wichita.Hydraulische druk van de heftafelAnalyseproject

  • Phoenix.Hydraulisch hefplatform voor lossenDigitale transformatie stimuleert hoogwaardige ontwikkeli

    Phoenix.Hydraulisch hefplatform voor lossenDigitale transformatie stimuleert hoogwaardige ontwikkeli

  • Jiexiu.Automobiel hydraulisch hefplatformWat is het verschil in bouwproces?

    Jiexiu.Automobiel hydraulisch hefplatformWat is het verschil in bouwproces?

  • XinleBeweegbaar hydraulisch hefplatformGoede erosieweerstand:

    XinleBeweegbaar hydraulisch hefplatformGoede erosieweerstand:

  • XinleHydraulische hefladingsliftStabiele citaten

    XinleHydraulische hefladingsliftStabiele citaten

  • XinleKleine hydraulische hef- en nivelleringHet probleem van de markt is nog steeds de vraag

    XinleKleine hydraulische hef- en nivelleringHet probleem van de markt is nog steeds de vraag

  • XinleHef- en uitstapbrugHoe de belichtingstijd te verminderen?

    XinleHef- en uitstapbrugHoe de belichtingstijd te verminderen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!